tirsdag den 9. oktober 2012

Gode råd til syning over pap


Hvis man er nybegynder i patchwork, er syning over pap et godt sted at starte.

Man kan tage arbejdet med overalt og er ideelt når man er i sygruppe og kan sidde og håndsy mens snakken går.

Jeg har fundet nogle rigtige gode sider på nettet, hvor der både er gratis mønstre på det der også kaldes “English paper Piecing”, samt fundet en forretning i USA, der forhandler skabeloner i alle størrelser og i alle mulige former. Desuden er de forskellige skabeloner angivet med mål – så man let selv kan konstruere en skabelon og måske selv producere dem selv på et A4 ark og kopiere i sin printer.

Linket til shoppen finder du her:  http://www.paperpieces.com

På http://www.cddesigns.com/PaperPiecing/index.html finder du også de forskellige former der findes indenfor papsyning, og disse kan jo sættes sammen med andre former og skabe meget unikke mønstre til mønstre fremstilling.

Har man mod på selv at printe en masse skabeloner ud, kan disse selv printes fra denne side http://www.incompetech.com/graphpaper som kan lave både kvadrater, trekanter, romber, cirkler og hexagoner.

På dansk har vi denne super gode side, der fint anviser hvordan man syer over pap http://www.haandarbejdskurven.dk/Free/Free_vejledning/801001.pdf

Desuden viser Maria en glimrende vejledning i hvordan man lettest syer hexagoner, sekskanter til blomster http://allmomasquilt.blogspot.com/2010/12/hexagon-flowersblomster-tutorial.html
Helle

Ingen kommentarer:

Send en kommentar